Genere
Ese (5)
Histori (1)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (47)
Poezi (8)
Roman-> (24)
  Epistolar (2)
  Historik (1)
  Psikologjik (3)
  Realist (7)
  Social (6)
  Trillim (3)
Autoret
Donacion

Roman

Shiko: 

Ne te tre Ne te tre
Autori: Fatos Kongoli
Kodi: Ne
Data e futjes: Wednesday 10 April, 2019

...
Te mjeret Te mjeret
Autori: Hugo Victor
Kodi: Te_mjeret
Data e futjes: Friday 01 February, 2019

...

Faqe risultatesh:  1  Shikim nga 1 tek 2 (nder 2 audiolibra)