Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
  Epistolar (2)
  Historik (2)
  Psikologjik (4)
  Realist (8)
  Social (11)
  Trillim (4)
Autoret
Donacion

Roman

Shiko: 

Ne te tre Ne te tre
Autori: Fatos Kongoli
Kodi: Ne
Data e futjes: Wednesday 10 April, 2019

...
Pellgu i djallit Pellgu i djallit
Autori: George Sand
Kodi: Pellgu
Data e futjes: Tuesday 13 April, 2021

...
Rudini Rudini
Autori: Turgeniev Ivan
Kodi: Rudini
Data e futjes: Monday 15 November, 2021

...
Te mjeret Te mjeret
Autori: Hugo Victor
Kodi: Te_mjeret
Data e futjes: Friday 01 February, 2019

...
Vajza zezake kerkon Zotin Vajza zezake kerkon Zotin
Autori: George Bernard Shaw
Kodi: Vajza zezake
Data e futjes: Thursday 03 February, 2022

...

Faqe risultatesh:  1  Shikim nga 1 tek 5 (nder 5 audiolibra)