Genere
Ese (3)
Fantashkence (4)
Histori (1)
Novela dhe tregime (18)
Perralla-> (18)
Poezi (6)
Roman-> (20)
  Epistolar (2)
  Historik (1)
  Psikologjik (2)
  Realist (6)
  Social (6)
  Trillim (3)
Autoret
Donacion

Historik

Vajza e Kapitenit Vajza e Kapitenit
Autori: Pushkin Aleksander
Kodi: Kapitenit
Data e futjes: Sunday 11 November, 2018

...

Faqe risultatesh:  1  Shikim nga 1 tek 1 (nder 1 audiolibra)