Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
  Epistolar (2)
  Historik (2)
  Psikologjik (4)
  Realist (8)
  Social (11)
  Trillim (4)
Autoret
Donacion

Trillim

Shiko: 

Aventurat e Pinokut Aventurat e Pinokut
Autori: Collodi Carlo
Kodi: Pinoku
Data e futjes: Friday 13 January, 2017

...
Ferma e kafsheve Ferma e kafsheve
Autori: Orwell_George
Kodi: Ferma
Data e futjes: Tuesday 17 January, 2017

...
Pa familje Pa familje
Autori: Hector Malot
Kodi: Pa familje
Data e futjes: Thursday 28 May, 2020

...
Piter Pan Piter Pan
Autori: Barrie James
Kodi: Piter
Data e futjes: Friday 02 December, 2016

Piter Pan është një karakter i krijuar nga shkrimtari skocez J. M. Barrie. Një djalë që mund të fluturojë dhe që nuk do të rritet, Piter Pan i kalon aventurat e tij në një ishull të vogël së bashku me grupin e tij të djemve të humbur, sirenat, zanat, piratët dhe ndonjëherë edhe me fëmijë të zakonshëm nga bota tjetër, larg ishullit... Debutimi i tij eshte bere me 27 dhjetor 1904 ne spektaklin teatral Peter Pan, ose ...

Faqe risultatesh:  1  Shikim nga 1 tek 4 (nder 4 audiolibra)