Genere
Ese (3)
Fantashkence (4)
Histori (1)
Novela dhe tregime (18)
Perralla-> (18)
Poezi (6)
Roman-> (20)
  Epistolar (2)
  Historik (1)
  Psikologjik (2)
  Realist (6)
  Social (6)
  Trillim (3)
Autoret
Donacion

Psikologjik

Shiko: 

Krim dhe ndeshkim Krim dhe ndeshkim
Autori: Dostojevskij Fjodor
Kodi: Krim
Data e futjes: Monday 02 July, 2018

...
Tonio Kreger Tonio Kreger
Autori: Tomas Mann
Kodi: Tonio
Data e futjes: Wednesday 03 May, 2017

Nga Nobelisti Thomas Mann, nje radiografi shpirtit te poetit, si manual i intelektualit....

Faqe risultatesh:  1  Shikim nga 1 tek 2 (nder 2 audiolibra)