Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (57)
Poezi (15)
Roman-> (28)
  Epistolar (2)
  Historik (2)
  Psikologjik (3)
  Realist (7)
  Social (8)
  Trillim (4)
Autoret
Donacion

Epistolar

Shiko: 

Ditari i Ana Frankut. Ditari i Ana Frankut.
Autori: Frank Anna
Kodi: Ditari
Data e futjes: Sunday 19 March, 2017

Te mendosh se ishte vetem 13 vjec kur nis ta shkruaje kete ditar, dhe perfundon kur ishte vetem 15 vjec. Libri i dyte me i lexuar ne bote. Miliona libra ne te gjitha gjuhet. Qe te mos harrojme......
Leter babait Leter babait
Autori: Kafka Franz
Kodi: Leterbabait
Data e futjes: Wednesday 06 April, 2016

Kafka E si mund te komentohet letra qe nje bir tridhjete e gjashte vjec i shkruan te atit sikur te donte ti bente llogarine qe nuk ja kishte kerkuar por qe i dukej e domosdoshme? E aq me teper ne se kete e shkruan Kafka, Kafka i madh, me ate shkrimin e tij si te nje kirurgu qe do te heqe te keqen? Askush nuk mund ta beje pa u skuqur, pa u turperuar e pa kerkuar te falur, sepse ne, po shikojme keshtu, si pas vrimes se celesit, jeten e tij...

Faqe risultatesh:  1  Shikim nga 1 tek 2 (nder 2 audiolibra)