Autoret
Donacion

Drame

Faust Faust
Autori: Goethe Johann Wolfgang
Kodi: Faust
Data e futjes: Sunday 06 November, 2016

Faust, poema e madhe dramatike e Gëtes, është kurorëzimi i gjithë punës së tij. Edhe pse ajo është e bazuar në legjendën mesjetar të një njeriu i cili ja shiti shpirtin e tij djallit, kjo vepër mbetet gjithnjë aktuale pasi në fakt trajton ndjenjën e tjetërsimit të njeriut të sotëm dhe nevojën e tij për t`ju pershtatur kushteve të botës ku jeton duke bërë edhe pakte jo të deshëruara por të nevojshme. Si të të gjit...

Faqe risultatesh:  1  Shikim nga 1 tek 1 (nder 1 audiolibra)