Genere
Autoret
Donacion

Histori

Historia e fotografise Historia e fotografise
Autori: Autori Vari
Kodi: Fotografia
Data e futjes: Tuesday 17 April, 2018

Muzeu Kombëtar i Fotografisë Marubi ju fton në dëgjimin e audiolibrit “Antropologji e Fotografisë” e autorit Xhyher Cani. Falenderojmë autorin për bashkëpunimin, lexuesit e shkollave “Prenkë Jakova” Sidrit Domni, Emela Lici, Erisa Kola, Edona Rraboshta dhe “28 Nëntori” Nensi Rraboshta, Arnisa Piranej, Edit Fani, Amela Troshani e në veçanti zonjën Violeta Volumi për përkushtimin në punën e saj....

Faqe risultatesh:  1  Shikim nga 1 tek 1 (nder 1 audiolibra)