Genere
Ese (3)
Fantashkence (4)
Histori (1)
Novela dhe tregime (18)
Perralla-> (18)
  Tregime-> (12)
    Novela dhe tregime (10)
Poezi (6)
Roman-> (20)
Autoret
Donacion

Tregime

Shiko: 

Nje trendafil per Emiline Nje trendafil per Emiline
Autori: Faulkner William
Kodi: Emili
Data e futjes: Monday 18 December, 2017

“Flisni me Kolonel Sartoris. Nuk i kam taksa Xhefersonit.” “Por, Zonjusha Emili--“ “Flisni me Kolonel Sartoris.” (Kolonel Sartoris kishte rreth dhjetë vjet që kishte vdekur.)...
Novela e shahut Novela e shahut
Autori: Zweig Stefan
Kodi: Shah
Data e futjes: Tuesday 14 November, 2017

Novela e shahut, (Schachnovelle, 1941) eshte novela e fundit e shkruar nga Stefan Zweig para vetvrasjes se tij , 22 febbraio 1942....

Faqe risultatesh:  1  Shikim nga 1 tek 2 (nder 2 audiolibra)