Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
  Tregime-> (61)
    Novela dhe tregime-> (35)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Donacion

Tregime

Shiko: 

Autostrada e Jugut Autostrada e Jugut
Autori: J. Cortasar
Kodi: Kortasar
Data e futjes: Thursday 07 July, 2022

...
Balua Balua
Autori: London Jack
Kodi: Balua
Data e futjes: Tuesday 18 August, 2020

...
Buzeqeshja e Kareninit Buzeqeshja e Kareninit
Autori: Milan Kundera
Kodi: Karenini
Data e futjes: Friday 17 June, 2022

...
Dashuria per jeten Dashuria per jeten
Autori: London Jack
Kodi: Dashuria
Data e futjes: Monday 03 February, 2020

...
Dhuratat Dhuratat
Autori: O.Henri
Kodi: Dhuratat
Data e futjes: Wednesday 05 June, 2019

Kudo ka histori per te treguar. Disa prej tregimeve te mia me te mira i kam marre nga stolat e parqeve, fenereve te ndricimit apo kioskave te gazetave....
Dicka Dicka
Autori: Gabriel García Márquez
Kodi: Dicka
Data e futjes: Wednesday 25 March, 2020

...
Gjaku Gjaku
Autori: Ernest Koliqi
Kodi: Gjaku
Data e futjes: Tuesday 21 July, 2020

...
Gjethja e fundit Gjethja e fundit
Autori: O.Henri
Kodi: Gjethja
Data e futjes: Friday 07 June, 2019

...
Katedralja Katedralja
Autori: Raymond Carver
Kodi: Katedralja
Data e futjes: Wednesday 04 December, 2019

...
Koliqi Koliqi
Autori: Ernest Koliqi
Kodi: Koliqi
Data e futjes: Saturday 20 June, 2020

...
Kryqi i Anes Kryqi i Anes
Autori: Cechov Anton
Kodi: Kryqi
Data e futjes: Monday 12 October, 2020

...
Libri i kuq Libri i kuq
Autori: C.G.Jung
Kodi: Karantina
Data e futjes: Friday 27 March, 2020

Eshte shume e rendesishme per njeriun ta kete nje sekret, nje parandjenje te gjerave te panjohura. Njeriu duhet ta ndjeje, se jeton ne nje bote qe, ne shume aspekte eshte misterioze: qe tek ai ndodhin e eksperimentohen gjera qe mbeten te paspiegueshme...
Metamorfoza e inxhinier Brunos Metamorfoza e inxhinier Brunos
Autori: Skender Temali
Kodi: Bruno
Data e futjes: Monday 28 October, 2019

...
Narcizi dhe Gojarti Narcizi dhe Gojarti
Autori: Hermann Hesse
Kodi: Boccadoro
Data e futjes: Friday 13 March, 2020

...
Ngadhenjimi i dashurise Ngadhenjimi i dashurise
Autori: Turgeniev Ivan
Kodi: Turgeniev
Data e futjes: Wednesday 07 October, 2020

Guxo te gabosh e te enderrosh...
Nje trendafil per Emiline Nje trendafil per Emiline
Autori: Faulkner William
Kodi: Emili
Data e futjes: Monday 18 December, 2017

“Flisni me Kolonel Sartoris. Nuk i kam taksa Xhefersonit.” “Por, Zonjusha Emili--“ “Flisni me Kolonel Sartoris.” (Kolonel Sartoris kishte rreth dhjetë vjet që kishte vdekur.)...
Novela e shahut Novela e shahut
Autori: Zweig Stefan
Kodi: Shah
Data e futjes: Tuesday 14 November, 2017

Novela e shahut, (Schachnovelle, 1941) eshte novela e fundit e shkruar nga Stefan Zweig para vetvrasjes se tij , 22 febbraio 1942....
Rrefimet Rrefimet
Autori: Guy_de_Maupassant
Kodi: Rrefimet
Data e futjes: Wednesday 27 January, 2021

...
Rruget e fatit Rruget e fatit
Autori: O.Henri
Kodi: Rruget
Data e futjes: Thursday 16 January, 2020

...
Tregime Tregime
Autori: Autori Vari
Kodi: Tr
Data e futjes: Tuesday 18 August, 2020

...

Faqe risultatesh:  1  2  [Metejshem >>]  Shikim nga 1 tek 20 (nder 26 audiolibra)