Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Donacion

Cechov Anton

Shiko: 

Kryqi i Anes Kryqi i Anes
Autori: Cechov Anton
Kodi: Kryqi
Data e futjes: Monday 12 October, 2020

...
Murgu i zi Murgu i zi
Autori: Cechov Anton
Kodi: Murgu
Data e futjes: Thursday 07 April, 2022

...
Shkrepsja suedeze Shkrepsja suedeze
Autori: Cechov Anton
Kodi: Shkrepsja
Data e futjes: Wednesday 13 January, 2016

Nuk thote asgje te re, por ajo cfare thote eshte aq bindese, aq e thjeshte, aq e qarte Ne novelat "Shpifja", " Tallja" "Maska", "Oh publiku"etj gjejme novelat super komike qe zbulojne nje Cehov pa dhembje por me nje ndjenje humori te rralle....
Tregime Tregime
Autori: Cechov Anton
Kodi: Tregime
Data e futjes: Friday 13 November, 2015

Tregimi i pare. Basti, Bankieri kujton rastin e bastit pesëmbëdhjetë vjet më parë. Diskutimi per dënimin kapital sjell pasoja te pa imagjinueshme. Bankieri argumentoi se dënimi kapital është më human se burgimi i përjetshëm, ndërsa avokati i ri nuk u pajtua, duke këmbëngulur se ai do të zgjidhte jetën në burg perpara vdekjes. Ata bien dakord për një bast prej dy milionë rubla. Një ditë para se burgosja pesëmbëdhjetë ...

Faqe risultatesh:  1  Shikim nga 1 tek 4 (nder 4 audiolibra)