Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Donacion

Turgeniev Ivan

Shiko: 

Asja Asja
Autori: Turgeniev Ivan
Kodi: Asja
Data e futjes: Friday 11 December, 2020

...
Mumu Mumu
Autori: Turgeniev Ivan
Kodi: Mumu
Data e futjes: Thursday 24 December, 2015

Kane kaluar 150 vite nga koha kur eshte shkruar ky liber. Dhe pas kaq vitesh , mbetet e paprekur ajo kenaqesi e pashpjegueshme kur lexon librat e Turgenievit, sic thonte Pisarev , gje qe e pranonte edhe Dostojevskij. Nuk la pa prekur kjo ndjesi, edhe mjekun qe u be i famshem jo per mjeksine, por per tregimet e tij, Anton Cehovin, qe do te thonte per te: "O Zot i madh, cfare mrekullie. Te vjen te ulerasesh!" Ishte edhe fale ketij tregimi qe opi...
Ngadhenjimi i dashurise Ngadhenjimi i dashurise
Autori: Turgeniev Ivan
Kodi: Turgeniev
Data e futjes: Wednesday 07 October, 2020

Guxo te gabosh e te enderrosh...
Rudini Rudini
Autori: Turgeniev Ivan
Kodi: Rudini
Data e futjes: Monday 15 November, 2021

...
Ujra pranverore Ujra pranverore
Autori: Turgeniev Ivan
Kodi: Ujrat
Data e futjes: Monday 11 October, 2021

...

Faqe risultatesh:  1  Shikim nga 1 tek 5 (nder 5 audiolibra)