Genere
Autoret
Donacion

Guy_de_Maupassant

Shiko: 

Horla Horla
Autori: Guy_de_Maupassant
Kodi: Horla
Data e futjes: Friday 04 August, 2017

Nje qenie e ardhur nga kush e di se ku, qe ushqehet me uje dhe qumesht, qe thith frymen e njerezve qe do ti beje rob, eshte nje veper qe nuk ka te krahasuar ne llojin e saj....
Tregime e novela Tregime e novela
Autori: Guy_de_Maupassant
Kodi: Mopasan
Data e futjes: Tuesday 29 March, 2016

“Oh Matildë e dashur! Po gjerdani im ka qenë i rremë. Ai nuk vlente më shumë se pesëqind franga!”. Kush e ka lexuar tregimin “Gjerdani” shkruar nga Gi Dë Mopasan, ka përfytyruar portretin e Matildë ndërsa zonja Forestije i thotë këtë fjali. Gruaja e thjeshtë e një nëpunësi do t’i ndryshonte e gjithë jeta nga pjesëmarrja në një ballo, pasi humbi gjerdanin me perla të huajtur te mikesha e saj, zonja Forestije. Ësht...

Faqe risultatesh:  1  Shikim nga 1 tek 2 (nder 2 audiolibra)