Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Donacion

Migjeni

Migjeni Migjeni
Autori: Migjeni
Kodi: Migjeni
Data e futjes: Monday 10 October, 2016

Uragani i nderprere! C`do te shkruante me pas? C`la pa bere? Ne c`lartesi do te ngjitej? Keto pyetje, ndonese te mbetura pa pergjigje, do te perseriten si per gjithe njerezit e medhenj, qe brezat e rinj deshirojne ti kene mes tyre. (Ismail Kadare)...

Faqe risultatesh:  1  Shikim nga 1 tek 1 (nder 1 audiolibra)