Genere
Autoret
Donacion

James Joyce

Dublinasit Dublinasit
Autori: James Joyce
Kodi: Dubliners
Data e futjes: Sunday 26 November, 2017

Prodhimtaria e tij letrare ka qene baze per zhvillimin e letersise se shekullit te XX dhe ne menyre te vecante te asaj moderne. Eksperimentet linguistike te veprave te tij ka bere qe te konsiderohet njender shkrimtaret me te mire te shekullit dhe te letersise se te gjitha koheve....

Faqe risultatesh:  1  Shikim nga 1 tek 1 (nder 1 audiolibra)