Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Donacion

Autori Vari

Shiko: 

Chicxulub Chicxulub
Autori: Autori Vari
Kodi: Chicxulub
Data e futjes: Monday 22 January, 2018

...
Historia e fotografise Historia e fotografise
Autori: Autori Vari
Kodi: Fotografia
Data e futjes: Tuesday 17 April, 2018

Muzeu Kombëtar i Fotografisë Marubi ju fton në dëgjimin e audiolibrit “Antropologji e Fotografisë” e autorit Xhyher Cani. Falenderojmë autorin për bashkëpunimin, lexuesit e shkollave “Prenkë Jakova” Sidrit Domni, Emela Lici, Erisa Kola, Edona Rraboshta dhe “28 Nëntori” Nensi Rraboshta, Arnisa Piranej, Edit Fani, Amela Troshani e në veçanti zonjën Violeta Volumi për përkushtimin në punën e saj....
Mitet Greke Mitet Greke
Autori: Autori Vari
Kodi: Mitet
Data e futjes: Saturday 23 November, 2019

...
Nobeliste1 Nobeliste1
Autori: Autori Vari
Kodi: Nobeliste1
Data e futjes: Thursday 18 January, 2018

Fitues te cmimit Nobel ne letersi...
Perralla dhe fabula Perralla dhe fabula
Autori: Autori Vari
Kodi: Perralla dhe
Data e futjes: Thursday 09 April, 2020

...
Poetë shkodranë Poetë shkodranë
Autori: Autori Vari
Kodi: Shkodrane
Data e futjes: Friday 12 June, 2020

...
Poezi Franceze Poezi Franceze
Autori: Autori Vari
Kodi: Poezi fr
Data e futjes: Wednesday 05 August, 2020

...
Tregime Tregime
Autori: Autori Vari
Kodi: Tr
Data e futjes: Tuesday 18 August, 2020

...
Tregime te zgjedhura Tregime te zgjedhura
Autori: Autori Vari
Kodi: Hena
Data e futjes: Sunday 11 June, 2017

Mjeshtri absolut i tregimit - The Observer...
Vargje Vargje
Autori: Autori Vari
Kodi: Vargje
Data e futjes: Tuesday 24 November, 2020

...

Faqe risultatesh:  1  Shikim nga 1 tek 10 (nder 10 audiolibra)