Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
  Tregime-> (61)
    Novela dhe tregime-> (35)
      Fantashkence (8)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Exupery Antoine de Saint
Exupery Antoine de Saint siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Princi

Princi i vogel
[Exupery Antoine de Saint]

Princi i vogel
Princi i vogel eshte njeheresh perralle, tregim, poeme, ditar intim, e meditim filozofik. « On ne voit bien qu'avec le coeur. L'essentiel est invisible pour les yeux »
« Nuk shikohet mire vecse me zemer. esencialja eshte e padukshme per syte. » (Antoine de Saint-Exupéry, Princi i vogel, kapitulli XXI)
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku