Genere
Ese (5)
Histori (1)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (47)
  Tregime-> (38)
    Novela dhe tregime-> (26)
      Fantashkence (8)
Poezi (8)
Roman-> (25)
Autoret
Informazione mbi autorin
Krauss Nicole siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Leo

Te fundmet fjale mbi Dhe
[Krauss Nicole]

Te fundmet fjale mbi Dhe
Vetmia: nuk ka organ që mund ta mbajë të gjithën.
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku