Genere
Ese (3)
Fantashkence (4)
Histori (1)
Novela dhe tregime (18)
Perralla-> (18)
  Tregime-> (12)
    Novela dhe tregime (10)
Poezi (6)
Roman-> (20)
Autoret
Informazione mbi autorin
Krauss Nicole siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Leo

Te fundmet fjale mbi Dhe
[Krauss Nicole]

Te fundmet fjale mbi Dhe
Vetmia: nuk ka organ që mund ta mbajë të gjithën.
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku