Genere
  Ese (3)
  Fantashkence (4)
  Histori
  Novela dhe tregime (16)
  Perralla-> (13)
  Poezi (6)
  Roman-> (10)
Autoret
Informazione mbi autorin
Krauss Nicole siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Leo

Te fundmet fjale mbi Dhe
[Krauss Nicole]

Te fundmet fjale mbi Dhe
Vetmia: nuk ka organ që mund ta mbajë të gjithën.
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku