Genere
Ese (5)
Histori (1)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (47)
Poezi (8)
Roman-> (25)
  Epistolar (2)
  Historik (1)
  Psikologjik (3)
  Realist (8)
  Social (6)
  Trillim (3)
Autoret
Informazione mbi autorin
Galsworthy John
Galsworthy John siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Lulet

Lulet e molles
[Galsworthy John]

Lulet e molles
E cmendur eshte cdo zemer dashurie, E krahezit i feksin te praruar, Ajo me bindje si me force magjie, Ja hedh pranveres vellon e lulezuar. Rini, e eger bukuri, krenare, Kur ti shkelqen , rritesh e buzeqesh, Nen diellin e dashurise se pare, Me lule maji vehten, rreth e vesh. Xhon Gollsuorthi
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku