Genere
Autori
Informazione sull'autore
Autori Vari
Autori Vari sito web
Altre opere
Dona

Codice: Fotografia

Storia della fotografia
[Autori Vari]

Storia della fotografia
Muzeu Kombëtar i Fotografisë Marubi ju fton në dëgjimin e audiolibrit “Antropologji e Fotografisë” e autorit Xhyher Cani. Falenderojmë autorin për bashkëpunimin, lexuesit e shkollave “Prenkë Jakova” Sidrit Domni, Emela Lici, Erisa Kola, Edona Rraboshta dhe “28 Nëntori” Nensi Rraboshta, Arnisa Piranej, Edit Fani, Amela Troshani e në veçanti zonjën Violeta Volumi për përkushtimin në punën e saj.
Scarica Ascolta Recensioni Dillo a un amico