Genere
Ese (5)
Histori (1)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (47)
Poezi (8)
Roman-> (25)
  Epistolar (2)
  Historik (1)
  Psikologjik (3)
  Realist (8)
  Social (6)
  Trillim (3)
Autoret
Informazione mbi autorin
Erich Maria Remarque
Erich Maria Remarque siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Tre

Tre shoket
[Erich Maria Remarque]

Tre shoket
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku