Genere
Ese (5)
Histori (1)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (48)
Poezi (8)
Roman-> (24)
  Epistolar (2)
  Historik (1)
  Psikologjik (3)
  Realist (7)
  Social (6)
  Trillim (3)
Autoret
Informazione mbi autorin
Pushkin Aleksander
Pushkin Aleksander siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Kapitenit

Vajza e Kapitenit
[Pushkin Aleksander]

Vajza e Kapitenit
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku