Genere
Ese (5)
Histori (1)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (47)
Poezi (8)
Roman-> (24)
  Epistolar (2)
  Historik (1)
  Psikologjik (3)
  Realist (7)
  Social (6)
  Trillim (3)
Autoret
Informazione mbi autorin
A.J.Cronin
A.J.Cronin siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: GranCanaria

Shtepia e mjellmave
[A.J.Cronin]

Shtepia e mjellmave
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku