Genere
Ese (3)
Fantashkence (4)
Histori (1)
Novela dhe tregime (18)
Perralla-> (18)
Poezi (6)
Roman-> (20)
  Epistolar (2)
  Historik (1)
  Psikologjik (2)
  Realist (6)
  Social (6)
  Trillim (3)
Autoret
Informazione mbi autorin
Nicholas Sparks
Nicholas Sparks siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Gjithe

Gjithe c`kam me te mire
[Nicholas Sparks]

Gjithe c`kam me te mire
Lexuar nga Blerta Cina
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku