Genere
  Ese (3)
  Histori (1)
  Novela dhe tregime (18)
  Perralla-> (26)
  Poezi (6)
  Roman-> (22)
Autoret
Informazione mbi autorin
Bulgakov Mihail
Bulgakov Mihail siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Lindja

Lindja e pare
[Bulgakov Mihail]

Lindja e pare
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku