Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Bulgakov Mihail
Bulgakov Mihail siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Lindja

Lindja e pare
[Bulgakov Mihail]

Lindja e pare
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku