Genere
Ese (5)
Histori (1)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (38)
  Tregime-> (32)
    Novela dhe tregime-> (25)
Poezi (8)
Roman-> (23)
Autoret
Informazione mbi autorin
O.Henri
O.Henri siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Dhuratat

Dhuratat
[O.Henri]

Dhuratat
Kudo ka histori per te treguar. Disa prej tregimeve te mia me te mira i kam marre nga stolat e parqeve, fenereve te ndricimit apo kioskave te gazetave.
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku