Genere
  Ese (3)
  Fantashkence (4)
  Histori (1)
  Novela dhe tregime (18)
  Perralla-> (18)
  Poezi (6)
  Roman-> (20)
Autoret
Informazione mbi autorin
O.Henri
O.Henri siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Gjethja

Gjethja e fundit
[O.Henri]

Gjethja e fundit
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku