Genere
Ese (5)
Histori (1)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (47)
  Tregime-> (38)
    Novela dhe tregime-> (26)
Poezi (8)
Roman-> (24)
Autoret
Informazione mbi autorin
O.Henri
O.Henri siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Rruget

Rruget e fatit
[O.Henri]

Rruget e fatit
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku