Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (57)
  Tregime-> (48)
    Novela dhe tregime-> (28)
Poezi (15)
Roman-> (28)
Autoret
Informazione mbi autorin
O.Henri
O.Henri siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Rruget

Rruget e fatit
[O.Henri]

Rruget e fatit
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku