Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (57)
Poezi (15)
Roman-> (28)
  Epistolar (2)
  Historik (2)
  Psikologjik (3)
  Realist (7)
  Social (8)
  Trillim (4)
Autoret
Informazione mbi autorin
Jules Verne
Jules Verne siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Zhyl

Dy vjet pushime
[Jules Verne]

Dy vjet pushime
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku