Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Gabriele D`Annuncio
Gabriele D`Annuncio siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Shiu

Shiu në breshtë
[Gabriele D`Annuncio]

Shiu në breshtë
Perkthyer nga Zef Zorba dhe pergatitur nga Adrian Hoti
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku