Genere
  Ese (5)
  Histori (1)
  Novela dhe tregime (21)
  Perralla-> (47)
  Poezi (8)
  Roman-> (24)
Autoret
Informazione mbi autorin
Autori Vari
Autori Vari siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Shkodrane

Poetë shkodranë
[Autori Vari]

Poetë shkodranë
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku