Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
  Tregime-> (61)
    Novela dhe tregime-> (35)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Martin Andersen Nexø
Martin Andersen Nexø siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Kukulla

Vere fluturuese
[Martin Andersen Nexø]

Vere fluturuese
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku