Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
  Tregime-> (61)
    Novela dhe tregime-> (35)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Ernest Koliqi
Ernest Koliqi siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Gjaku

Gjaku
[Ernest Koliqi]

Gjaku
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku