Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
  Epistolar (2)
  Historik (2)
  Psikologjik (4)
  Realist (8)
  Social (11)
  Trillim (4)
Autoret
Informazione mbi autorin
Marin Barleti
Marin Barleti siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Rrethimi

Rrethimi i Shkodres
[Marin Barleti]

Rrethimi i Shkodres
Po te kerkohej nje krijim letrar i denje per emrin " Veper monumentale" do te ishte e veshtire te gjeje nje shembull me te mire se Rrethimi i Shkodres. - Ismail Kadare
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku