Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (57)
Poezi (15)
Roman-> (28)
  Epistolar (2)
  Historik (2)
  Psikologjik (3)
  Realist (7)
  Social (8)
  Trillim (4)
Autoret
Informazione mbi autorin
Marin Barleti
Marin Barleti siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Rrethimi

Rrethimi i Shkodres
[Marin Barleti]

Rrethimi i Shkodres
Po te kerkohej nje krijim letrar i denje per emrin " Veper monumentale" do te ishte e veshtire te gjeje nje shembull me te mire se Rrethimi i Shkodres. - Ismail Kadare
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku