Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
  Tregime-> (61)
    Novela dhe tregime-> (35)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Milan Kundera
Milan Kundera siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Karenini

Buzeqeshja e Kareninit
[Milan Kundera]

Buzeqeshja e Kareninit
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku