Genere
  Ese (6)
  Histori (2)
  Novela dhe tregime (21)
  Perralla-> (70)
  Poezi (15)
  Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Pushkin Aleksander
Pushkin Aleksander siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Dueli

Nje e shtene me pisqolle
[Pushkin Aleksander]

Nje e shtene me pisqolle
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku