Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Twain Mark
Twain Mark siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: 978887226129

Ditari i Adamit dhe Eves
[Twain Mark]

Ditari i Adamit dhe Eves
Ditari i Adamit dhe Eves na paraqet dy anet e Mark Twainit. Anen cinike qe shumica mendojne se e njohin, ashtu si dhe anen e embel te tijen qe per shume kohe na e ka mbajtur fshehur. Nga vendosmeria burrerrore e Adamit tek pafajsia e Eves, ky liber eshte nje testament zbavites i dashurise se Twainit per gruan e tij te semure. Adami me menyra pak te pagdhendura e qe zemerohet lehte, bezdiset nga prania e Eves qe e ndjek prapa, flet pa pushim e i ve emrat gjerave. Ne fillim duket sikur nuk do te mund te jetojne bashke. Eva do te shkruaje ne ditarin e saj: "Po ta pyes veten pse e dua nuk di te jap nje pergjigje, por as qe dua ta di pse. Besoj se keshtu duhet te jete". Ndersa Adami do te shkruaje mbi varrin e Eves: " Kudo ku ishte ajo, ishte Eden"
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku