Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
  Tregime-> (61)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Wilde Oscar
Wilde Oscar siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Gjigantiegoi

Gjiganti egoist
[Wilde Oscar]

Gjiganti egoist
Cdo dite , kur ktheheshin nga shkolla, femijet e kishin bere zakon te shkonin te luanin ne kopshtin e Gjigantit. Keshtu fillon nje nga veprat me te famshme te Oskar Uajlld. Ne kete perralle zbulojme ndjeshmerine, humanitetin dhe mesimin se asgjee, asnje pasuri apo prone nuk na gezon ne se nuk e ndajme me te tjeret. Perralla e dyte " Bilbili dhe trendafili" eshte nje nder tregimet me te bukura te Oscar Wild-it, nje nder historite me te bukura te dashurise, te shkruara ndonje here.
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku