Genere
Autoret
Informazione mbi autorin
Gorky Maksim
Gorky Maksim siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Poeme

Vajza dhe vdekja
[Gorky Maksim]

Vajza dhe vdekja
Nje poeme ne ciklin e perrallave e legjendave ku i kendohet dashurise e lirise, plot pasion e ndjeshmeri plot muzikalitet . E rrembyer nga zjarri i dashurise vajza nuk e perfill vdekjen qe e mahnitur nga motra e saj, dorezohet.
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku