Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Zweig Stefan
Zweig Stefan siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Koleksioni

Koleksioni i padukshem
[Zweig Stefan]

Koleksioni i padukshem
Koleksioni i padukshem eshte nje homazh per shpirtin e koleksionistit. Libri zbulon paradoksin e nje koleksionisti te verber, aq te dashuruar me koleksionin e tij sa qe te habit kujtesa ne detaje e seciles pjese te koleksionit. Jo rastesisht kemi zgjedhur nj riprodhim te gravures se Albert Durer, ate ku ndalet biseda e lind dyshimi. Po ashtu do te gjenden te pershkruar te gjithe elementet qe shoqerojne boten pas permbysjeve ku te pasurit e rinj veshin imazhin e tyre me vepra arti fale pasurise.
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku