Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
  Tregime-> (61)
    Novela dhe tregime-> (35)
      Fantashkence (8)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Wells Herbert
Wells Herbert siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Njeriu

Njeriu i padukshem
[Wells Herbert]

Njeriu i padukshem
Duke shkruar kete histori te jashzakoneshme, Wells, zgjidhi nje probleme imagjinate krijuese te denje per Ajnshtajnin. Ai zbuloi se duke u vene ne ate rol, se pasojat negative jane shume me te medha se avantazhet qe aq shume e kishin ekzaltuar. Ky liber sherbeu si subjekt shume interesant per filma te ndryshem deri edhe kenge. Qe nga1952 kur doli ne shitje, ai vazhdon te terheqe lexuesit e te gjitha moshave. Thuhet se autori eshte influencuar nga Eliot, Joyce dhe Dostoevsky.
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku