Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Mehmeti Kim
Mehmeti Kim siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Djaloshi

Djaloshi qe mblidhte pende
[Mehmeti Kim]

Djaloshi qe mblidhte pende
Kam ndegjuar edhe une si shume te tjere per veprimtarine z. Kim Mehmeti, thote nje lexues, , por ajo qe dua te theksoj eshte se po i afrohet shume nje definicioni qe ka te beje me kohen, ku thuhet se KOHA eshte ART. Ai eshte si lumi qe rrjedh e nuk resht. I nderuar Kim Mehmeti, arti juaj kerkon durim, kerkon ate forme te lexuarit, ku shpesh me vjen qe te mbulohem me jorgan e te degjoj tregimet e juaja. E ne po ja servirim lexuesit. Le ta degjoje nga Anila Hoxha , vullnetare e audiolibrit shqiptar falas nga Amerika.
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku