Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
De Amicis Edmondo
De Amicis Edmondo siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Zemra

Zemra
[De Amicis Edmondo]

Zemra
Romani eshte strukturuar si ditari i nje djali te nje familje borgjeze, Enriko Botini, qe mbante cdo dite shenime te episodeve e personazheve te klases se trete fillore, ne nje shkolle ne Torino. Pas disa vitesh, do te rilexoje librin duke shtuar dicka nga eksperienca e re. Ditari perfundon me shenimin e transferimit te familjes ne nje tjeter qytet pra me humbjen e miqve te Enrikut qe do te ndjeke klasen e katert ne nje shkolle tjeter fillore ...
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku