Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Kuprin Alexander
Kuprin Alexander siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Byzylyku

Byzylyku me gure te kuq
[Kuprin Alexander]

Byzylyku me gure te kuq
Kjo eshte historia e dashurise fisnike e pa pergjigje e funksionarit Zhelltkov per nje grua mondane. Ajo eshte bazuar ne nje histori te vertete qe rastisi te merrte vesh shkrimtari. Pa treguar asgje nga libri, sepse kam bindjen se secili do te duhej ta lexonte apo degjonte kete xhevahir te Kuprinit, ju rekomandojme te degjoni ne sfond Sonaten Nr 2, Op.2 Largo Appassionato te L. Van Beethoven. Pra eshte nje himn kushtuar dashurise dhe muzikes.
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku