Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Cechov Anton
Cechov Anton siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Shkrepsja

Shkrepsja suedeze
[Cechov Anton]

Shkrepsja suedeze
Nuk thote asgje te re, por ajo cfare thote eshte aq bindese, aq e thjeshte, aq e qarte Ne novelat "Shpifja", " Tallja" "Maska", "Oh publiku"etj gjejme novelat super komike qe zbulojne nje Cehov pa dhembje por me nje ndjenje humori te rralle.
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku